"Den som sa att man inte kan köpa lycka visste antagligen inte att man kan köpa en islandshäst...!"







lördag 2 april 2011

en lång lördag som inte slutade som planerat

Vaknade tidigt och tvättade och bytte lakan innan det var dags att åka iväg till stallet.

Red Dreyan på banan, mkt skritt i låg samlad form. Gick väldigt bra och efter ett tag gick han helt på yttertygeln. Tölten finns inte så den ligger på is tills vi jobbat upp lite muskler igen.
Traven däremot var bra. På yttertygeln i låg form och han jobbade på riktigt bra med ryggen. Det märks att han inte är musklad för orken tryter väldigt snabbt så korta travpass med långa skrittpauser är det som gäller nu.
Tog även en sväng längs åkerkanten för att känna på traven ute, där blir han framtung och faller ihop, men det var väldigt tungt underlag så det kan vara en orsak iofs.

Sen lite fika inne hos Lotta, lagom till fikat dök även Lasse upp- tajming kallas det. : )

Efter gott fika drog jag och Lasse vidare till Kvarnberga för att kika på Fengur. En väldigt lerig Fengur kan tilläggas...

Snabba ryck hem för att duscha och byta kläder på sex minuter så jag skulle hinna till "red wolfes" kvalmatch i Sollentuna, hann precis! (dom förlorade så håll tummarna nästa söndag då det är returmöte i Nyköping)

Sen vidare mot Stenhugget för att möta upp Annica. Kika lite på sadel och sen färd hem till henne och lösa ut mina efterlängtade grejer... men jag och Jennifer kom till Hemköp där vi skulle köpa en dricka och plocka ut lite pengar men vi hann bara fram till bankomaten för sen kräktes lillsnorpan i massor så det blev till att torka kräks, leta fram en hink ur bageutrymmet, sanera barn och sätta henne med hinken i knät i bilen och vända hemåt. Så inget Stenhugg och ingen Annica denna helg, tråkigt!

3 kommentarer:

  1. Usch stackars liten. Hoppas hon kryar på sig snabbt. Vi får ses en annan gång helt enkelt. Kram

    SvaraRadera
  2. idag känns hon bara lite varm och är pigg som en mört, konstigt.
    hmm, varför säger man pigg som en mört?

    SvaraRadera
  3. glömde ju säga kram tillbaka till dig Annica, så kram

    SvaraRadera