"Den som sa att man inte kan köpa lycka visste antagligen inte att man kan köpa en islandshäst...!"







måndag 27 juli 2009

Kom an, kom an pirater...

Nu är sjörövarskeppet klart! Vi har byggt och byggt, hade träningsvärk i triceps ett tag för jag sågade så mycket men det var det värt, för oj vad fint det blev. Eller fint kanske är inte är helt rätt ord, vi har använt oss av gamla övergivna plankor, gamla solstolar, bryggans landgång och den förra badstegen så det är med andra ord ett himla hopplock men i våra ögon är det fint! Ska försöka foto så ni alla får se vad duktiga vi är... eller nåt.

Idag har jag varit iväg med Annika och löshoppat Enter och hoppsan vad seriöst det var... inte alls på den nivån som jag lallar omkring på... Vi ställde upp hinder, spände band runt hela ridhuset så det blev en bana och medhjälpare fick exakta och precisa instruktioner om vad vi skulle göra och när. Nu måste vi iaf bli lite mer seriösa när vi löshoppar för träningens skull, när det bara är för skojs skull kan vi ju fortsätta lalla som vi gör nu... ; )

Dreyan själv får gå i hagen och mysa mest hela tiden och inte klagar han för det! Han, Enter och Hotlips har blivit väldigt sammansvetsade och har stenkoll på varandra, försvinner en ur hagen så gnäggas det. Muggen har inte gått vidare utan håller sig på höger framben (om han får mugg så kommer den alltid först på h.fram sen v.fram, efter det h.bak och därefter v.bak) och det är ju bra. Skorvet under magen är i stort lika som vanligt. I övrigt verkar han vara nöjd och tillfreds med livet!

Nu ska jag sova för imorgon kommer Lollo och My och då ska vi leka så det står härliga till och då behöver jag vara utvilad : )

3 kommentarer:

  1. Jaha, ska det lekas sjörövar Fabbe, farfars far...

    Låter som om vi får boka in ett löshoppningspass.

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Väntar spänt på bilder :)

    SvaraRadera
  3. japp i höst ska vi löshoppa... det är så mycket som ska göras i höst så jag vet inte hur vi ska hinna!?

    sjörövar fabbe är i farten mest hela tiden, skattkistan göms eller rövas bort och då får man jaga skurken med svärd som sen sätts i fängelse... tror Lollo fick springa mest!

    SvaraRadera